Snygg hemsida

Webbdesign

Snygg hemsida

Vill du ha en snygg och användarvänlig hemsida?
För oss är det viktigt att din webbplats tilltalar både dig och dina kunder samtidigt som den fyller sin funktion.

Med en bra webbdesign kommer du längre

Snygg hemsida

Trender kommer och går. Medielandskapet förändras och en design som fungerade för några år sedan kanske inte fungerar lika bra idag. Olika företag och målgrupper har olika behov och därför finns det flera aspekter att överväga när det kommer till webbdesign.

Vi omvandlar din vision till kreativa produkter

En bra design gör inte din hemsida bra. Det första steget för en bra webbdesign är att ta fram en webbstrategi, tydligt fastställa ett syfte och utforma ett koncept som presenterar din verksamhet.

Att klargöra vilka mål du har med hemsidan gör det enklare att förstå och uppnå dessa mål. Med tydliga mål blir det även enklare att uppnå det önskade resultatet av din webbsatsning och digitala marknadsföring.

En bra webbdesign är grundläggande för en användarvänlig och funktionell hemsida. Olika branscher och åldersgrupper uppskattar olika saker. För att designa en hemsida som passar din målgrupp måste vi veta vem vi designar för.  

Snygg hemsida

Det första intrycket är viktigt. Det andra också.

En snygg hemsida är inte bara snygg. Webbdesign handlar om känsla och upplevelse. Det handlar om färg, form och struktur och vad man vill förmedla med sin hemsida. Första intrycket är viktigt. Det andra också. Vilken målgrupp vill du nå ut till och hur vill du att din målgrupp ska uppfatta dig?

Ska din hemsida vara stilren och enkel? Eller kaxig och interaktiv? Ska det hända saker i bakgrunden, starka färger, neutrala färger? Hur ser din dröm-hemsida ut? Vem besöker den? I vilket syfte? Det är först när vi vet vem vi designar för som vi kan börja med designarbetet och hitta något som passar just dig.

Snygg hemsida

När din hemsida är byggd, designad och lanserad kommer vi till frågan om service och drift. Hur ofta behöver du uppdatera hemsidan; dagligen, veckovis, månadsvis?

Har du tid och resurser att underhålla din hemsida själv eller vill du att vi ska göra det åt dig?

Snygg hemsida

Serviceavtal

Bas

2h/mån
1400 kr mån

Serviceavtal

Medel

4h/mån
2600 kr mån

Vi hjälper dig hela vägen

Vi bygger alla typer av hemsidor och hjälper dig med allt från koncept, content och design till färdig webbplats

Olika företag har olika behov och förutsättningar. Genom SEO, Google Ads, Sociala medier samt Google Analytics ökar vi din synlighet online.

Med välformulerad och personlig content sticker du ut ur mängden och dina produkter och tjänster förknippas med just ditt företag.

Foton och rörlig media skapar en personlig profil som passar din målgrupp och gör att dina besökare kommer ihåg dig.