Serviceavtal & hosting

Vi tar hand om allt det digitala. Från webbhotell till serviceavtal. 

Serviceavtal

Självklart hjälper vi dig med service, drift och underhåll av hemsidan och ser till att din webbplats är uppdaterad och fungerar som den ska efter lansering. 

Google och andra sökmotorer värderar nämligen uppdaterade och aktiva hemsidor. Om du har en aktiv hemsida med relevant innehåll såsom foton, videor och en snygg webbdesign hamnar du högre upp i sökresultaten och därmed syns du bättre online. 

Drift och underhåll

Med ett serviceavtal blir du en prioriterad kund. Som prioriterad kund får du alltid personlig support om något skulle hända med din hemsida, mail eller annan tjänst som du har via WebDevon.

Att underhålla uppdatera din hemsida regelbundet är något av det viktigaste för att din hemsida ska hittas av besökare och sökmotorer.

Du kan antingen uppdatera din hemsida själv eller anlita oss att göra det åt dig på en regelbunden basis.

Du bestämmer själv välja hur många timmar i månaden du behöver oss; pris per timme är 800 kr, men med våra abonnemang får du självklart ett bättre avtal.

Hosting

Hosting och webbhotell olika ord för samma sak. Ett webbhotell är det första steget du måste ta för att bygga en hemsida. Det är relativt enkelt att skaffa ett webbhotell. Först måste du hitta ett webbhotell som passar dig, när du har  betalat är det bara att sätta igång med att bygga din hemsida.

Domännamn

Du behöver även ett domännamn till din hemsida. Domännamnet är det namn du skriver in i webbläsaren för att komma till den hemsida du vill besöka, till exempel, som i vårt fall, www.webdevon.se. Ett domännamn kan du få via webbhotellets kontrollpanel. Du kan även byta webbhotell, det är inte svårt men det kan vara lite krångligt att flytta över hela hemsidan själv. Vill du byta webbhotell så hjälper vi dig med det.

Vi är din digitala helhetsleverantör

Vi erbjuder ett säkert webbhotell, bygger användarvänliga hemsidor och hjälper dig med digital marknadsföring. Med vårt webbhotell och vår säkerhetslösning (Secure hosting SLL) får du en säker webbplats, ett domännamn till din hemsida, en databas och obegränsade antal e-post konton kopplade till ditt webbhotell.  

Serviceavtal

Bas

2h/mån
1400 kr mån

Serviceavtal

Medel

4h/mån
2600 kr mån

Vi hjälper dig hela vägen

Vi bygger alla typer av hemsidor och hjälper dig med allt från koncept, content och design till färdig webbplats.

Bygga hemsida? Med en välplanerad webbstrategi gör vi rätt från början och därmed blir det lättare att lyckas med dina mål och visioner. 

Med välformulerad och personlig content sticker du ut ur mängden och dina produkter och tjänster förknippas med just ditt företag.

Genomtänkt och användarvänlig design ger en personlig känsla och fångar dina besökares uppmärksamhet.