Logga till företag

Grafisk Design

Logga til företag

Med en välgjord och konsekvent grafisk profil bygger du upp ett unikt varumärke som representerar
ditt företag och skapar igenkänning hos ditt varumärke.

Varje företag behöver en grafisk profil

Logga till företag

Grafisk design handlar om att analysera, frilägga, konceptualisera och omvandla information till ett visuellt budskap som passar din produkt, tjänst och målgrupp.

Det du ser, en logga, en symbol, färger och former är bara toppen av isberget i den designprocess som en grafisk formgivare går igenom.

Tänk såhär; du och ditt företag erbjuder en produkt. Du tycket förstås att du har en fantastisk produkt (och det har du säkert) men för att du ska kunna sälja din produkt måste du övertyga tusentals kunder om att just din produkt är bättre än dina konkurrenters. Varför är just din produkt den bästa? Hur kommunicerar du det? Hur får du kunder att välja din produkt framför andras?

En grafisk designer hittar ett visuellt språk för ditt varumärke och kan med hjälp av den rätta visuella tonen kommunicera och övertyga din målgrupp om att de ska välja din produkt.

En grafisk designers arbete återfinns i många olika former från Logotyper och typsnitt, till design av annonser (tryck och digitala), produktblad, kataloger, broschyrer, nyhetsbrev och även som del i webbdesign, app-design och film – eller var nu ett visuellt uttryck är essentiellt.

Logga till företag

Med en välgjord grafisk profil med en unik logotyp, typsnitt och färger är det enklare att bygga upp en enhetlig profil och ett visuellt språk som representerar ditt företag och skapar igenkänning hos ditt varumärke.

En logotyp är dessutom något som kommer förknippas med ditt företag i många år. Därför är det värt att lägga lite extra tid och resurser på att utforma något som passar just ditt företag.

Nyheter inom webbproduktion