Google Ads

Effektiv marknadsföring

Effektiv marknadsföring med hjälp av Google Ads. Vi ser vi till att du syns online  samtidigt som vi förbättrar dina resultat och ökar din avkastning.

Öka försäljningen med Google Ads

Effektiv marknadsföring

När du annonserar med AdWords behöver du inte längre förlita dig på din magkänsla utan du kan utgå ifrån fakta. Med Google Ads kan du nämligen mäta och utvärdera din annonsering in i minsta detalj, för att avgöra om den är lönsam eller inte.

Effektiv marknadsföring

Google Ads/AdWords är en av de mest effektiva marknadsföringsmetoderna idag, och det blir inte mycket mer effektivt än så. Med tanke på hur direkt du kan påverka din försäljning är det därför inte ens självklart att du ska se AdWords som marknadsföring. Istället kan du se AdWords som ren och skär försäljning. 

Tre anledningar att använda Google Ads

1. Du syns bättre online

Att hamna högt upp i sökmotorerna är nyckeln till att synas online. För att hamna högt upp i Google måste du sökmotoroptimera din hemsida och se till att innehållet på din hemsida är tilltalande och relevant, så att Google rankar dig högt. Detta kräver en hel del jobb. Den enda genvägen som finns är att använda sig av Google Ads. Med Google Ads blir din marknadsföring effektivare eftersom du betala för att hamna bland de översta träffarna. Du sätter själv din budget och bestämmer hur mycket du vill betala varje månad.

2. Snabbare resultat med Google Ads

Sökmotoroptimering (SEO) är nyckeln till att synas online, men SEO tar tid och du måste ha tålamod. Om du vill öka trafiken till din hemsida bör du kombinera SEO med Google Ads. Skillnaden mellan SEO och Google Ads är att Google Ads annonserna är aktiva och direkt riktade till din målgrupp. Med Google Ads kan du dessutom se resultat direkt.

3. Nya kunder hittar till din hemsida

Med effektiv och målgruppsanpassad marknadsföring ökar trafiken till din hemsida samtidigt som annonserna når ut till nya potentiella kunder. Om du syns online är det större chans att folk klickar på dina annonser eller söker efter din hemsida.

Google Ads

Bas

10.000 kr (fastpris)
Uppsättning av konto
Sökordsanalys
Uppsättning av kampanjer
Koppling till Google Analytics
Löpande optimering mot KPI:er
Månadsvis rapportering

Google Ads

Premium

10.000 kr (fastpris) + 2000 kr/mån
Uppsättning av konto
Sökordsanalys
Uppsättning av kampanjer
Koppling till Google Analytics
Löpande optimering mot KPI:er
Månadsvis rapportering

Serviceavtal

Abonnemang

Utan serviceavtal 800 kr/h (min 2h)
2 timmar 1400 kr / månad
4 timmar 2600 kr / månad
8 timmar 4800 kr / månad

Vi hjälper dig hela vägen

Vi bygger alla typer av hemsidor och hjälper dig med allt från koncept, content och design till färdig webbplats.

Foton och film gör din hemsida unik och personlig. Dessutom syns du bättre i sökmotorerna om du har aktivt och intressant innehåll på din webbplats. 

Med välformulerad och personlig content sticker du ut ur mängden och dina produkter och tjänster förknippas med just ditt företag.

Genomtänkt och användarvänlig design ger en personlig känsla och fångar dina besökares uppmärksamhet.