Uppdatera hemsida

Vi löser det

Uppdatera hemsida

Support

Uppdatera hemsida

Ser något konstigt ut på din hemsida? Är det något som inte fungerar som det ska? Laddar sidan långsamt? Vill du byta ut en text/bild? 

Uppdatera hemsida

 

Att underhålla uppdatera din hemsida regelbundet är något av det viktigaste för att din hemsida ska hittas av besökare och sökmotorer.

Du kan antingen uppdatera din hemsida själv eller anlita oss att göra det åt dig på en regelbunden basis.

Du bestämmer själv välja hur många timmar i månaden du behöver oss; pris per timme är 800 kr, men med våra abonnemang får du självklart ett bättre avtal.

Uppdatera hemsida

Med ett serviceavtal blir du en prioriterad kund. Som prioriterad kund får du personlig support om något skulle hända med din hemsida, mail eller annan tjänst som du har via WebDevon.

Vi löser det!

Vi erbjuder ett säkert webbhotell, bygger användarvänliga hemsidor och hjälper dig med digital marknadsföring. Med vårt webbhotell och vår säkerhetslösning (Secure hosting SLL) får du en säker webbplats, ett domännamn till din hemsida, en databas och obegränsade antal e-post konton kopplade till ditt webbhotell.  

Säkerhetslösning/GDPR

Med vårt webbhotell och vår säkerhetslösning (Secure hosting SLL) är din hemsida också GDPR-anpassad.

Serviceavtal

Du väljer ifall du vill uppdatera hemsidan själv eller om du vill anlita oss att göra det åt dig på en regelbunden basis.

Serviceavtal

Bas

2h/mån
1400 kr mån

Serviceavtal

Medel

4h/mån
2600 kr mån

Vi hjälper dig hela vägen

Vi bygger alla typer av hemsidor och hjälper dig med allt från koncept, content och design till färdig webbplats.

Bygga hemsida? Med en välplanerad webbstrategi gör vi rätt från början och därmed blir det lättare att lyckas med dina mål och visioner. 

Med välformulerad och personlig content sticker du ut ur mängden och dina produkter och tjänster förknippas med just ditt företag.

Genomtänkt och användarvänlig design ger en personlig känsla och fångar dina besökares uppmärksamhet.