Ny hemsida

Ny hemsida

Välkommen till Webdevon Webbyrå

Din digitala helhetsleverantör i Uppsala & Stockholm 

Vi på Webdevon

Regina Weckström

VD - Content Writing - Webbdesign

Awder Amin

Vice VD - Webbutveckling
Digital Marknadsföring

Ny hemsida

Ny hemsida

Vår story

Webdevon startades under sensommaren 2019. Efter att ha arbetat tillsammans länge insåg vi att vi kompletterar varandra med våra kunskaper. Och vi ville använda det vi är bra på till att göra något bra för andra.

En kombination av intressen och utbildningar inom tex. Full-stack development, journalistik/foto, samt erfarenheter som egenföretagare, inom marknadsföring och skribent/fotograf på olika redaktioner tog vi steget och startade vår egen webbyrå.

Våra erfarenheter och personligheter är olika men kompletterar varandra. Det vi har gemensamt är att vi älskar att lära oss nya saker och har en konstant längtan efter nya utmaningar.

Genom vårt arbete på Webdevon kommer vi i kontakt med människor från alla branscher och intresseområden och vi lär oss något nytt varje dag.

Ny hemsida

Vår vision - Vår ambition

Lämna det digitala till oss. Med andra ord, låt oss ta hand om allting du behöver när det handlar om hur du presenterar dig och ditt företag eller verksamhet online. 

En hemsida är den absolut viktigaste plattformen för ett företag/verksamhet. Det är på din hemsida som du informerar dina kunder/besökare om företaget, tjänster, produkter, priser, öppettider, lagerstatus, kontaktinformation mm.

Vi har märkt att många hemsidor idag är osäkra, statiska och aningen bortglömda. Och så behöver det inte vara.

Därför bestämde vi oss för att starta en webbyrå som hjälper dig med allt – från webbhotell till design, content, lansering och underhåll!

Ny hemsida

Oavsett om du precis startat ett nytt företag och behöver allt från webbhotell till innehåll på hemsidan, marknadsföring och SEO mm.

Eller om du varit med ett tag och bara vill uppdatera din hemsida och få en ny design, SEO anpassa dina texter, rubriker osv. så hittar vi en lösning som passar just dig och ditt företag. 

Vi vill göra det lätt för dig och tror på digitala lösningar och funktionella hemsidor som underlättar för både dig och dina kunder.

Vårt mål är att ta hand om det digitala åt dig så att du kan fokusera på det du är bäst på: din egen verksamhet!

Regina & Awder 

Ny hemsida

Ny hemsida

Ny hemsida

Ny hemsida

Vill du synas online?

Genom SEO, Google Ads, sociala medier och Google Analytics ökar vi din synlighet online.

Content till hemsidan?

Vi skriver SEO-anpassade texter till dina digitala kanaler så att din hemsida syns online.

Är det lätt att hitta dig?

Sökmotoroptimering (SEO) gör att din hemsida blir mer synlig och lättare att hitta online.

Vill du få fler kunder?

Vi bygger hemsidor som väcker dina besökares intresse och får dem att välja just dig.