Kontakta oss

Har du en fundering?

Vi hjälper dig!

Ingen fråga är för dum

Har du en fråga eller en fundering. Kontakta oss gärna så hjälper vi dig och besök gärna våra sociala medier för mer information.

Frågor och svar

Hur lång tid tar det att bygga en hemsida?

Ett projekt varierar väldigt mycket i komplexiteten. Så arbetstiden för ett projekt varierar då självfallet väldigt mycket. Men säg att det finns bilder, grafisk profil, logotyp och färdiga texter, så tar en hemsida på 10 sidor ca 1 vecka att göra.

Bygger Webdevon hemsidor till företag fast verksamheten inte finns i Uppsala eller Stockholm?

Självfallet gör vi det. Har du en verksamhet utomlands, vi hjälper även dig.

Får jag ett fast pris?

Självfallet får du det.

Vad händer om jag vill göra ändringar efter ett påbörjat projekt?

Vill man ändra något enkelt som t.ex en bild under ett projektets gång så får man gör det. Vill man däremot ändra något som kommer kräva mer tid och resurser så hittar vi en lösning på det mot en kostnad.

Kan jag uppdatera sidan själv?

Vi bygger våra hemsidor i WordPress vilket gör att du som kund enkelt kan ändra innehåll på din hemsida. Vi erbjuder alltid våra kunder en introduktionskurs i vårt redigeringsverktyg.  Ska man däremot lägga till något på sin hemsida, som t.ex en bild. Rekommenderar vi att man som kund låter Webdevon gör det för bästa möjliga resultat.

Behöver man serviceavtal?

Likadant som en bil så behöver din hemsida service och underhållas för att vara säker. Så vi rekommenderar alltid ett serviceavtal för bästa möjliga användarupplevelse och säkerhet.

Vi skapar digitala lösningar anpassade efter ditt företags behov och målgrupp.

Vi hjälper dig

Vi vill göra det lätt för er med en digitala lösning som gynnar er verksamhet. Kontakta oss så hjälper vi er.

Ett digitalt möte?

Vill du synas online? eller behöver hjälp SEO, Google Ads, sociala medier, eller en hemsida? Kontakta oss så hjälper vi dig.